فوت و فن های تهیه شیرینی میکادو؛ ترد و خوش طعم

به گزارش وبلاگ رمزفا، شیرینی میکادو یک شیرینی خوشمزه با دستور پختی راحت است که کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید و میکادویی مجذوب کننده داشته باشید.

فوت و فن های تهیه شیرینی میکادو؛ ترد و خوش طعم

مواد لازم:

پودر قند: 1 پیمانه

روغن جامد: 1 و 4/1 پیمانه

آرد نخود: 3/2 پیمانه

آرد سفید: 3/1 پیمانه

پودر کاکائو: 1 قاشق چایخوری

دارچین: 1 قاشق چایخوری

شکلات قهوه ای یا سفید: 50 گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب نموده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی گردد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.

2. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب می زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب می کنیم.

3. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا 5 نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا سرد و سفت گردد سپس برش داده و سرو می کنیم.

4. به دلخواه می توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.

فوت و فن ها:

- برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز بهره ببرید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.

- به جای روکش شکلاتی می توانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ بهره ببرید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.

شکلات تلخ 60% طعم خوبی به شیرینی می دهد و ظاهر آن را هم زیباتر می نماید. البته استفاده از شکلات ها روی شیرینی میکادو اختیاری است.

- آرد بو داده را می توان جایگزین آرد نخودچی کرد.

منبع: ایرنا زندگی

به "فوت و فن های تهیه شیرینی میکادو؛ ترد و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه شیرینی میکادو؛ ترد و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید