فوت و فن های تهیه شیرینی میکادو؛ ترد و خوش طعم
به گزارش وبلاگ رمزفا، شیرینی میکادو یک شیرینی خوشمزه با دستور پختی راحت است که کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید و میکادویی مجذوب کننده داشته باشید.
مواد لازم:
پودر قند: 1 پیمانه
روغن جامد: 1 و 4/1 پیمانه
آرد نخود: 3/2 پیمانه
آرد سفید: 3/1 پیمانه
پودر کاکائو: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
شکلات قهوه ای یا سفید: 50 گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب نموده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی گردد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.
2. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب می زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب می کنیم.
3. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا 5 نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا سرد و سفت گردد سپس برش داده و سرو می کنیم.
4. به دلخواه می توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.
فوت و فن ها:
- برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز بهره ببرید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.
- به جای روکش شکلاتی می توانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ بهره ببرید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
شکلات تلخ 60% طعم خوبی به شیرینی می دهد و ظاهر آن را هم زیباتر می نماید. البته استفاده از شکلات ها روی شیرینی میکادو اختیاری است.
- آرد بو داده را می توان جایگزین آرد نخودچی کرد.
منبع: ایرنا زندگی