طرز تهیه کیک دونات مربایی خاص و خوشمزه

به گزارش وبلاگ رمزفا، همه ما خوردن یک کیک خوشمزه به همراه نوشیدنی گرم را دوست داریم بعلاوه خیلی از ما ترجیح می دهیم به جای یک صبحانه مفصل با یک دونات به همراه چای یا قهوه روزمان را آغاز کنیم. خبر خوب برای این دسته از آدم ها این است که امروز دسر خوشمزه ای را به شما آموزش می دهیم که هر دو را در بر می گیرد.کیک دونات مربایی را می توانید به همراه نوشیدنی مورد علاقه خودتان سرو کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کیک دونات مربایی خاص و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کیک دونات مربایی

  • شکر یک فنجان
  • دارچین آسیاب شده دو قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره پاستوریزه کاله (آب شده) خرید آنلاین سه چهارم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ، هم دمای اتاق دو عدد
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک لیوان
  • خامه ترش کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
  • آرد همه منظوره دو تا دو سوم فنجان
  • بیکینگ پودر نیم تا دو قاشق چایخوری
  • ژله تمشک، توت فرنگی یا سیب سه چهارم فنجان

طرز تهیه رویه خامه ای کیک دونات مربایی

  • پنیر خامه ای ویلی یک بسته (226 گرم)
  • قند شیرینی پزی یک تا یک و نیم فنجان
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک دونات مربایی

مرحله اول

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

تابه لوله ای شکل را با روغن چرب نموده و آرد بپاشید. شکر، دارچین و نمک و جوز هندی را 30 ثانیه هم بزنید و بعد از آن مواد را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید.

مرحله دوم

به کره آب شده، تخم مرغ، شیر، خامه ترش و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در یک کاسه دیگر، آرد و بیکینگ پودر را هم بزنید. به تدریج قند را به مخلوط اضافه کنید.

مزحله سوم

نیمی از خمیر را در تابه آماده شده بریزید. با استفاده از قاشق مقداری از مربا را روی آن بریزید به طوریکه ضخامت آن حدود 12.5 میلیمتر گردد. به جای مانده خمیر را هم تا لبه قالب پر کنید.

مرحله چهارم

قالب را داخل فر بگذارید، حدودا 45-50 دقیقه بعد کیک شما آماده خواهد بود، می تواند از پخته شدن کیک با تست خلال دندان اطمینان حاصل کنید. یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و اگر خمیر به آن نچسبید آماده است.

مرحله پنجم

بعد از آنکه کیک را از فر خارج کردید حدود 10 دقیقه به آن فرصت دهید تا خنک گردد. سپس آن را از قالب خدا کنید و روی یک صفحه مشبک بگذارید تا کاملا خنک گردد.

مرحله ششم

در یک کاسه بزرگ، تمام مواد روی لایه کیک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. ماده آماده شده را روی کیک پخش کنید و شکر و دارچین اضافی را روی آن بپاشید. حداقل یک ساعت قبل از سرو کیک آن را دریخچال بگذارید.

نکته

  • برای این که کیک به راحتی از تابه جدا گردد، روغن تردکننده جامد شیرینی به تابه بمالید.
  • می توانید در این دستور تهیه از مربای توت فرنگی، گیلاس، انجیر یا آلبالو و مربایاهای دلخواه خود بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک دونات مربایی خاص و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک دونات مربایی خاص و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید