طرز تهیه چیکن پارمسان همراه ویدیو
به گزارش وبلاگ رمزفا، چیکن پارمسان یک غذای ایتالیایی معروف است و معمولا در رستوران های معتبر ایتالیایی سرو می گردد و بیشتر کسانی که این غذا را نوش جان نموده اند از هواداران آن شده اند. تهیه این غذا در خانه بسیار مقرون به صرفه تر و به صرفه تر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی است. چیکن پارمسان معمولا همراه با پاستا یا فتوچینی سرو می گردد. اما شما می توانید این غذای خوشمزه را بدون پاستا و با دورچین مورد نظر خود آن را سرو کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان
- فتوچینی 250 گرم
- روغن زیتون به اندازه لازم
- سیر خرد شده یک حبه
- پیاز خرد شده یک عدد
- پوره گوجه فرنگی سه فنجان
- سینه مرغ یک عدد
- آرد یک فنجان
- تخم مرغ یک عدد
- پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 100 گرم
- پودر سوخاری یک پیمانه
طرز تهیه چیکن پارمسان
مرحله اول
برای پختن فتوچینی ابتدا درون یک قابلمه آب بریزید و آن را روی گاز بگذارید تا آب درون آن به جوش آید. روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در پایان فتوچینی ها را درون آن بریزید.
مرحله دوم
برای تهیه کردن سس این غذا باید این مراحل را طی کنید. تابه را بر روی حرارت قرار دهید و کف آن را با روغن زیتون چرب کنید. پیاز و سیر خرد شده را درون آن بریزید. نمک و فلفل به همراه پوره گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کنید.
مرحله سوم
سینه مرغ را به صورت افقی و نازک برش دهید. نمک و روی آن فلفل بپاشید. مرغ را درون آرد سپس در تخم مرغ و بعد درون پنیر پارمسان و در آخر درون پودر سوخاری بغلتانید. و به مدت 15 دقیقه آن را درون فری که از قبل داغ نموده اید بگذارید و درجه فر 180 درجه باشد.
مرحله چهارم
فتوچینی، سس و مرغ سوخاری را داخل ظرف سروتان بگذارید سپس روی آن پنیر پارمسان اسلایس شده بچینید و پودر پنیر پارمسان را بر روی آن ها بپاشید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید و سپس روی آن فلفل بپاشید و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله