طرز تهیه لازانیا اسفناج با طعمی دلپذیر و عالی

به گزارش وبلاگ رمزفا، همان طور که می دانید طرز تهیه انواع لازانیا ، تنوع بسیار زیادی دارد و شما می توانید این غذای خوشمزه را با سس ها و مواد مختلفی تهیه کنید. در این بین، طرز تهیه لازانیا اسفناج، یکی از ساده ترین رسپی های این غذا است که بدون استفاده از گوشت و با موادی ساده و در دسترس تهیه می گردد. لازانیا اسفناج غذایی سبک و مناسب برای شام یا ناهار است و ظاهری بسیار مجذوب کننده دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی لازانیا اسفناج را با هم می بینیم:

طرز تهیه لازانیا اسفناج با طعمی دلپذیر و عالی
لازانیا اسفناج
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
میزان سختیمیانه

طرز تهیه لازانیا اسفناج

دستور تهیه لازانیا اسفناج، به مراتب ساده تر از دستورهایی مانند طرز تهیه پاستا آلفردو است. برای تهیه لازانیا اسفناج، احتیاجی به استفاده از مشتقات گوشت نیست. کافیست، لایه میانی لازانیا را آماده نموده و آن را به صورت لایه لایه با لازانیا، داخل ظرفی مناسب چیده و در فر بگذارید. جزئیات تمام این مراحل و مواد لازم آن در ادامه، آمده است:

مواد لازم برای تهیه لازانیا اسفناج

برای تهیه این غذای خوشمزه، مواد اولیه را مطابق با جدول زیر آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
لازانیا1 بسته
اسفناج250 گرم
پیاز میانه1 عدد
سیر2 حبه
پنیر پارمزان500 گرم
پنیر پیتزا4 قاشق غذاخوری
آرد2 لیوان
شیر100 گرم
کرهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
سس کچاپمیزانی در صورت تمایل

مراحل طرز تهیه لازانیا اسفناج

دستور پخت لازانیا اسفناج، شامل مراحل زیر است:

  • مرحله اول: ابتدا اسفناج را تمیز کنید و بشویید. سپس، آن را با میزانی آب و نمک بپزید و به صورت ساطوری خرد کنید.
  • مرحله دوم: در تابه ای مناسب میزانی روغن بریزید و پس از آنکه داغ شد، پیازهای نگینی شده را داخل آن سرخ کنید.
  • مرحله سوم: پس از سبک شدن پیازها، اسفناج ساطوری شده را هم به تابه اضافه نموده و با پیاز، تفت دهید.
  • مرحله چهارم: حالا باید سس بشامل را آماده کنید. برای این کار، آرد را در تابه ای جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.
  • مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه سس لازانیا اسفناج، کره را که مدتی در دمای اتاق قرار داده اید در تابه بریزید و با آرد مخلوط کنید.
  • مرحله ششم: سپس، شیر را در دو مرحله به سس بشامل اضافه کنید و همزمان، هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نگردد. پس از آن، سیر رنده شده را داخل تابه بریزید و نمک و فلفل سس را میزان کنید.

پس از آنکه سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش نموده و به سراغ آماده کردن لازانیا بروید.

  • مرحله هفتم: در صورتی که در تهیه این غذای خوشمزه از لازانیای پیش پخت استفاده می کنید، کافیست آن را 3 دقیقه در آب معمولی قرار دهید. اما در صورت استفاده از لازانیای خام، طبق دستورالعمل روی جعبه، آن را آماده کنید.
  • مرحله هشتم: کف یک ظرف نچسب را با کمی روغن چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا را داخل آن بچینید.
  • مرحله نهم: روی لازانیاها، یک لایه از مخلوط اسفناج و پیاز بریزید و روی اسفناج و پیاز را با مخلوطی از پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بپوشانید.
  • مرحله دهم: در نهایت، کمی سس سفید را روی مخلوط پنیرها پخش کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد لازانیا اسفناج، تمام گردد.

نکته: در صورت تمایل می توانید در بین لایه های این غذا، از میزانی سس کچاپ هم بهره ببرید.

  • مرحله یازدهم: ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید تا لازانیای اسفناج شما، آماده سرو گردد. نوش جان

لازانیا اسفناج و بادمجان

این رسپی شامل مواد متنوعی مانند بادمجان، سیر، پیاز، اسفناج، لازانیا، آب مرغ و گوجه فرنگی رنده شده است. به علاوه، انواع پنیرهای فانتزی هم مانند پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان در آن استفاده می شوند. این غذا از 5 لایه مختلف تشکیل می گردد. لایه اول، یک سس گوجه ای نسبتا غلیظ است که از ترکیب سیر، پیاز، پوره و رب گوجه فرنگی، آب مرغ، رزماری و نمک و فلفل تهیه می گردد.

لایه دوم، شامل ورقه های لازانیا است. پس از آن، یک لایه اسفناج تفت داده شده و روی اسفناج ها، لایه ای از بادمجان های سرخ شده قرار می گیرد. در نهایت، روی غذا، لایه ای از یک سس ترکیبی شامل پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون می ریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت در دمای 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

لازانیا اسفناج و پنیر خامه ای

در این رسپی باید ابتدا یک لایه ورقه لازانیا، یک لایه سس گوجه فرنگی و یک لایه مخلوط اسفناج بریزید و این چینش را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در نهایت، لایه رویی باید سس گوجه فرنگی باشد تا روی آن را با میزانی پنیر پارمزان بپوشانید.

سس گوجه ای شامل ترکیبی از پیاز، کرفس، هویج و سیر حرارت دیده با روغن زیتون است که با میزانی گوجه فرنگی ترکیب و در مخلوط کن، میکس شده اند.

لایه اسفناج هم شامل مخلوطی از اسفناج پخته شده، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان و نعنای خرد شده است که در مخلوط کن، کاملا نرم و یکدست شده است.

کافیست ظرف لازانیا را به شکل گفته شده آماده کنید و آن را به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لازانیا اسفناج و پنیر خامه ای، آماده سرو گردد. نوش جان

تجربه طعم انواع غذاهای ایتالیایی با وبلاگ رمزفا

طرز تهیه لازانیا اسفناج را به طور کامل برای شما شرح دادیم. حال، اگر هوس غذاهای فانتزی نموده اید و وقت کافی برای تهیه آن ها در منزل را ندارید، حتما سری به وبلاگ رمزفا بزنید. در این سایت، گزینه های متنوعی از انواع پاستا و ماکارونی وجود دارند که می توانید آن ها را به صورت اینترنتی سفارش داده و درب منزل خود تحویل بگیرید. به این ترتیب، صرفه جویی قابل ملاحظه ای در وقت و انرژی خود نموده اید و به علاوه، میزبان طعم های خوشمزه ای خواهید بود که مدت ها در خاطرتان می ماند.

راستی، هنگام ثبت سفارش غذا در وبلاگ رمزفا ، ثبت آدرس دقیق مقصد را نباید فراموش کنید تا زودتر از انچه فکرش را می کنید، غذای آماده و خوشمزه سفارشی خود را دریافت کنید. نوش جان

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه لازانیا اسفناج با طعمی دلپذیر و عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا اسفناج با طعمی دلپذیر و عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید