طرز تهیه مرغ سوخاری با پوره گل کلم
به گزارش وبلاگ رمزفا، گل کلم این روزها زیاد است و می توانید با آن انواع سالاد و غذاهای خوشمزه تهیه کنید. یکی از آنها پوره گل کلم و سیب زمینی است که با مرغ سوخاری ترکیب بسیار خوبی می سازد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- دو پیمانه برگ گشنیز تازه
- دو حبه سیر پوست کنده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک بوته گل کلم خرد شده
- یک عدد سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه ماست
- 2/3 پیمانه بلغور ذرت
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 400 گرم سینه مرغ
- برگ های گشنیز
طرز تهیه
- فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
- گشنیز، سیر، روغن و آب لیموترش را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید تا ریز و یکدست شوند. آنها را نیز کنار بگذارید.
- سیب زمینی و گل کلم را در قابلمه بریزید. روی آنها آب بریزید و اجازه دهید بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و به حالت نیم جوش بگذارید 20 تا 25 دقیقه روی حرارت بمانند تا کاملا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. ¼ پیمانه از آب مواد را نگهدارید.
- آب، نصف قاشق چایخوری، پودر زیره سبز را به گل کلم اضافه کنید و همه آنها را با هم پوره کنید و بعد روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت مناسب برسند.
- ماست را در یک بشقاب گود بریزید. در یک بشقاب دیگر نیز بلغور ذرت و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید. مرغ را ابتدا در ماست و سپس در بلغور ذرت فرو کنید تا همه سطح آن را بپوشاند.
- مرغ ها را درون سینی بچینید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
- سپس آنها را به همراه پوره گل کلم و پستو گشنیز سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 305
- چربی: 10 گرم
- کلسترول: 65 میلی گرم
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 26 گرم
- پتاسیم: 981 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 749 میلی گرم
تاریخ انتشار: 20 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: ramzgta.1com.ir
شناسه مطلب: 79859
به "طرز تهیه مرغ سوخاری با پوره گل کلم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سوخاری با پوره گل کلم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید