تهیه شیرین گندمک خانگی به روش بازاری
به گزارش وبلاگ رمزفا، گندمک را می توان یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و پر ارزش دانست و جایگزین خوراکی های ناسالم می گردد و برای شب نشینی و مهمانی به عنوان یک تنقلات سالم در اختیار بچه ها قرار دهید.
با وبلاگ رمزفا همراه باشید تا طرز تهیه شیرین گندمک خانگی را یاد بگیرید. گندمک یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و سنتی ما ایرانی ها است که می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این گندمک در واقع همان دانه های غلات برشته شده و پف نموده و خوشمزه است که می توانید با گندم پوست کنده به راحتی در خانه تهیه و داخل روغن داغ سرخ و به دلخواه با شکر یا نمک مزه دار کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرین گندمک خانگی
- گندم پوست کنده 1 پیمانه
- روغن مایع به اندازه لازم
- شکر به اندازه دلخواه
طرز تهیه شیرین گندمک خانگی
مرحله اول
ابتدا باید گندم پوست کنده را 1 ساعت خیس کنید. سپس با اندازهی آب داخل قابلمه بریزید و 45 دقیقه زمان دهید تا مغز گندم خوب بپزد. حتما بعد از 45 دقیقه چک کنید تا نرم شده باشد و بعد با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید تا آب اضافی خارج گردد.
مرحله دوم
در ادامه باید یک پارچه نخی را کنار بخاری یا شوفاژ پهن کنید و گندم ها را روی آن قرار دهید و یک شب بگذارید تا خوب خشک شوند. بهتر است در این 24 ساعت گندم ها را زیر و رو کنید تا خوب خشک گردد.
مرحله سوم
یک شیرجوش یا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید تا کاملا داغ گردد. برای سرخ کردن شیرین گندمک باید از آبکش یا صافی دسته دار بهره ببرید و نباید مستقیم داخل روغن بریزید. اندازهی از گندم را داخل صافی بریزید و داخل روغن داغ قرار دهید تا پف کند.
مرحله چهارم
حالا گندمک های سرخ شده را داخل یک صافی بریزید و به اندازه دلخواه شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. صبر کنید تا روغن اضافی خارج گردد و بعد میل کنید. می توانید از دستمال روغن گیر بهره ببرید. اگر به دستور شیرینی های خانگی علاقه دارید، شیرینی کشمشی بدون فر را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه شیرین گندمک خانگی
- گندم باید کاملا خشک گردد و اصلا نم یا رطوبت نداشته باشد.
- می توانید گندم ها را روبه روی باد پنکه یا آفتاب قرار دهید تا خشک گردد.
- گندم را اصلا نباید روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک گردد. در این صورت هنگام سرخ شدن پف نمی نمایند.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی، مطلب کلوچه شطرنجی را در تابه بپزید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا