نجومی بگیران و کم درآمدها نباید در یک پله مالیاتی قرار گیرند

به گزارش وبلاگ رمزفا، عضو کمیسیون تلفیق مجلس گفت: نبایددرصد مالیات افرادی که 3 میلیون حقوق می گیرند با افرادی که 21 میلیون حقوق می گیرند، یکسان باشد. قرار دادن این طیف از حقوق ها در یک پله مالیاتی درست نیست و باید اصلاح گردد.

نجومی بگیران و کم درآمدها نباید در یک پله مالیاتی قرار گیرند

به گزارش گروه رسانه های وبلاگ رمزفا، حمیدرضا فولادگر عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با فارس با موضوع مصوبه این کمیسیون درباره شیوه محاسبه مالیات پلکانی بر درآمد کارمندان گفت: مصوبه کمیسیون تلفیق قطعا باید اصلاح گردد. تبصره 6 و 12 لایحه بودجه 99 که به ترتیب مربوط به مالیات­ و حقوق ها هستند باید در کنار یکدیگر مورد آنالیز و رای گیری قرار گیرند.

وی ادامه داد: دولت به دنبال تصویب بند الف تبصره 6 لایحه بودجه 99 که در آن به دریافت مالیات به صورت پلکانی از 10 تا 35 درصد تاکید شده بود. کلیت مدل مذکور خوب و در راستای عدالت است. البته نقدهایی هم به مدل مالیات پلکانی وارد می شد. منتقدین مدل مذکور معتقد بودند که در مدل پلکانی، نتیجه طوری رقم می خورد که برخی از صنوف مالیات 35 درصدی می دهند بدون آنکه حقوق آن ها افزایش یابد.

فولادگر در سرانجام توضیح داد: نبایددرصد مالیات افرادی که 3 میلیون حقوق می­ گیرند با افرادی که 21 میلیون حقوق می گیرند، یکسان باشد. قرار دادن این طیف از حقوق ­ها در یک پله مالیاتی درست نیست و باید اصلاح گردد. نجومی بگیران و کم درآمدها نباید در یک پله مالیاتی قرار گیرند.

به گزارش فارس، اواخر هفته گذشته، کمیسیون تلفیق مجلس در اقدامی عجیب، ضمن رد پیشنهاد دولت برای پنج پله ای شدن مالیات بر درآمد کارمندان در بند الف تبصره 6 لایحه بودجه 99، مصوب کرد مالیات بر درآمد کارمندان به صورت دو پله ای اخذ گردد. کارشناسان اعتقاد دارند این مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس که به معنای کاهش چشمگیر مالیات افرادی است که حقوق های نجومی می گیرند، هم برخلاف عدالت است و هم موجب کاهش 5 هزار میلیارد تومانی درآمد دولت از این محل می گردد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "نجومی بگیران و کم درآمدها نباید در یک پله مالیاتی قرار گیرند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نجومی بگیران و کم درآمدها نباید در یک پله مالیاتی قرار گیرند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید