آزمایش چتر نجات تازه ارتش آمریکا
به گزارش وبلاگ رمزفا، دیجیاتو نوشت: ارتش آمریکا در یک پایگاه نظامی در استان آریزونا درحال آزمایش سیستم چتر نجات جدیدی با قابلیت استفاده مجدد برای رهاسازی محموله هاست. نصب این سیستم 25 درصد و جداسازی آن از محموله حدود 40 درصد سریع تر از نمونه های قبلی است
ارتش ایالات متحده مشغول آزمایش چندین سیستم تازه ازجمله سیستم RRDAS است که امکان نصب و حذف سریع چتر محموله ها را فراهم می کند. در این سیستم یک کارتن بزرگ به همراه مجموعه ای از کیسه های هوای پارچه ای زیر یک پالت چوبی قرار می گیرند که پس از رهاسازی محموله، بر اثر فشار باز و متورم می شوند.
این کیسه ها قابل استفاده مجدد هستند و می توانند در ارتفاع 230 متری از سطح زمین متورم شوند و باری به وزن 10 هزار کیلوگرم را تحمل کنند. پالت چوبی این سیستم می تواند در بخش بیرونی خود پایه های اضافه ای داشته باشد که به تنظیم جهت حرکت محموله کمک کنند و آن را مستقیم نگه دارند تا به زمین برسد.
آزمایش سیستم RRDAS در طول سال جاری میلادی ادامه پیدا خواهد کرد و انتظار می رود که تا سال 2025 ادامه داشته باشد. متیو روهی، دستیار مدیر محصول تحویل هوایی محموله ها در ارتش آمریکا می گوید: [در آینده] می توانیم حجم بار و طول سکو را افزایش دهیم تا قادر به رهاسازی آیتم های سنگین تر و بزرگ تر باشیم. در طول چند سال آینده هر چند وقت یک بار آزمایش هایی را در پایگاه یوما انجام خواهیم داد.
روش رهاسازی هوایی محموله ها اولین بار در زمان جنگ جهانی دوم استفاده شد و از آن زمان تا به امروز روشی استاندارد برای ارسال محموله و کمک های بشردوستانه به منطقه ها دور از دسترس محسوب می شود. بااین حال، رهاسازی این محموله ها همیشه با چالش هایی به لحاظ زمان، هزینه و حفظ سلامت بار روبه رو بوده است. حالا دانشمندان سعی دارند بخشی از این مسائل را برطرف کنند.
5858
منبع: خبرآنلاین